פיקוח בנייה למסעדות – אוכל למחשבה
בדרך אל הגשת המנה המושלמת ללקוחות שיודעים להעריך את האומנות הקולנרית שלך, יש אינסוף אתגרים שעומדים ומחכים שתיפול בהם. ענף המסעדנות בישראל הוא ללא ספק אחד הענפים המאתגרים ביותר. אך, תכנון נכון יעזור לך להגיע מוכן לכל מה שיגיע וימנע ממך אסונות כלכליים.
על קצה המזלג
רשימת האישורים הדרושים לנהל מסעדה בהתאם להוראות הבטיחות הרבות, והדגשים הארוכים של המשרדים הציבוריים השונים, היא אחת מהרשימות הארוכות ביותר לעסק בישראל: טיהור אוויר, תאורה, יציאת חירום, גישה, מפרידי שומנים, בלוני גז, פינוי אשפה – וזה רק על קצה המזלג.
לפני שאתה מתחיל לעבוד על המסעדה שלך, כדאי שתיקח לצידך מישהו שיוכל להכיל את יכולת האכלתך. פנה אלינו.